Het Eris Netwerk

Het Eris Netwerk; het beste in ons bereik voor u

René van het Erve, directeur en eigenaar

René van het Erve is een adviseur die de breedte van het speelveld van zorg, wonen en welzijn overziet zonder diepte te verliezen. Hij is daarom sparringpartner van vele bestuurders en andere smaakmakers in deze sectoren. Hij vervult vaak voor hen de complexe brugfunctie tussen wens en werkelijkheid. Hij heeft het vermogen om aspiraties te vertalen naar concrete stappen zodat men aan de slag kan. Hij verbindt deze ambities creatief aan innovaties waardoor de organisatie een sprong maakt in plaats van “meer van het zelfde”. Daarnaast heeft hij goed zicht op het spel en de actualiteit in de gezondheidszorg. Met deze capaciteiten helpt hij bestuurders, managers en beleidsmakers ingrijpende keuzes te maken voor de te volgen koers van de organisatie. Door duidelijk te kiezen werken deze organisaties met meer focus. Dit draagt bij aan een beter resultaat, grotere betrokkenheid en meer plezier in het werk op alle niveaus.

René is zijn loopbaan in 1986 begonnen als verpleegkundige en later teammanager Chirurgie in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Vervolgens is hij locatiedirecteur geweest van het verpleeghuis DrieMaasStede in Schiedam. Met zijn voeten in de praktijk volgde hij de kaderopleiding Gezondheidszorg aan de Hogeschool Nijmegen en studeerde Gezondheidswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Limburg. Van 1997 tot 2005 is René werkzaam geweest bij Twynstra Gudde. De laatste jaren was hij daar managing partner van de adviesgroep gezondheidszorg. Van 2005 tot 2014 was hij oprichter en vennoot bij het adviesbureau Collegamento. In 2014 is hij gestart met Eris Advies.

Ria Roosendaal, officemanager

Officemanager Ria Roosendaal is de spil in het netwerk. Zij regelt alle voorkomende zaken en staat met raad en daad opdrachtgevers, secretariaten van opdrachtgevers en netwerkcollega’s bij. Ria is dienstverlenend pro-actief, praktisch en oplossingsgericht met hart voor de zaak. Zij vormt de stabiele basis voor het netwerk.

Met onder andere de volgende partijen vormt Eris Advies een netwerk.

Ubachs Full Contact

www.ubachsfullcontact.nl

Ubachs Full Contact is een bureau voor merkstrategie en merkactivatie. Eris Advies werkt al jaren succesvol samen met directeur en eigenaar Paul Ubachs daar waar strategie omgezet wordt naar een relevant verhaal.

Baqen

Baqen

Baqen is een projectmanagement- en adviesbureau met een frisse kijk op de gezondheidszorg. Eris Advies en de directeur Stefan Perdok kennen elkaar al lang. Zij trekken samen op in allerlei innovatietrajecten. Daarbij richt Baqen zich op eigentijdse manier op de (maatschappelijke) businesscase, implementatie van het advies en de uiteindelijke borging binnen de organisatie.

Mastarte

www.mastarte.nl

Mastarte is een bureau met unieke creatieve ontwerpen. Grafisch ontwerper Michiel Stoop en Eris Advies hebben samen vele opdrachten "verrijkt" met mooie beelden. Hierdoor kan de communicatie over vaak saaie onderwerpen worden verlevendigd en versneld.

Cure+Care consultancy

www.curecareconsultancy.nl

Cure+Care consultancy is gespecialiseerd in het in kaart brengen en oplossen van huisvestingsvragen in de gezondheidszorg.

Van strategische visie-ontwikkeling tot en met projectmanagement, van risico-inventarisatie tot en met financiële doorrekeningen. Directeur Henk Vermaas en Eris Advies hebben goede verbindingen in het geval dat er sprake is van huisvestingsvraagstukken.

Inconnect

www.inconnect.nl

Inconnect is een bureau gespecialiseerd in crisiscommunicatie in relatie met nieuwe media. Eris Advies heeft uitstekend contact met directeuren Annemarie van het Erve en Frank Vergeer en kan met hen in precaire en escalerende situaties snel schakelen naar deskundig communicatie advies.