Drijfveren Eris Advies

Drijfveren Eris Advies

Eris Advies is in 2014 opgericht door René van het Erve. Na jarenlange deelnemingen in verschillende adviesbureaus en ondernemingen vindt hij dat het tijd is voor een nieuw platform voor organisatieadvies. Een adviesorganisatie die past bij de eisen van deze tijd. Scherp en hoogwaardig advies in een zo kort mogelijke doorlooptijd, betrokken, flexibel en prijsbewust.

Eris Advies werkt daarom alleen met senior-professionals die snel en adequaat een bijdrage kunnen leveren aan de oplossing. Eris Advies werkt in een netwerk samen met deze professionals. Een netwerk dat drijft op toegevoegde waarde, vakmanschap en plezier. Door deze opzet kan Eris Advies tegen een lage prijs full service werken. Naast het bieden van hulp bij het maken van ingrijpende keuzes zorgen we voor snelle follow-up op allerlei gebieden. Van merkstrategie tot crisiscommunicatie, van financiën tot huisvesting, van vormgeving tot business planning.

Eris Advies voelt zich verbonden met de werelden waarover zij adviseert. Het betreft zorg, welzijn, wonen, onderwijs en vervoer. Bijna dagelijks ontmoeten we prachtige en innovatieve mensen met schitterende ideeën. We hebben een trackrecord om deze ideeën verder te brengen. Niet alleen met advies maar soms ook door gewoon mee te doen.

Eris Advies voelt de opdracht om maatschappelijk bij te dragen. Dit doen we door jonge talenten te helpen goed te worden in het adviesvak. We werken daarom samen met Hoge Scholen en Universiteiten.